Meteo 14 ianuarie: scăpăm de ger, dar vremea rămâne rece

Vremea pare să nu se schimbe prea mult în această zi. Iată ce au anunțat meteorologii și care sunt previziunile ANM pentru azi.

Valorile termice vor fi în creștere, astfel că temperaturile maxime se vor situa în jurul normelor specifice pentru mijlocul lunii ianuarie în regiunile intracarpatice şi peste mediile multianuale în restul teritoriului, cu maxime între -2 şi 9 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -4 şi 3 grade.

Cerul va fi variabil în sudul țării, dar cu înnorări în rest. Ziua vor fi ninsori slabe în zona Carpaţilor Orientali, iar seara și noaptea se vor semnala precipitaţii mixte local în nord și în est şi pe spaţii restrânse în centru. Izolat, cu probabilitate mai mare în nord-vest se va depune polei.

Vântul va avea intensificări în Moldova cu viteze în general de 55…70 km/h, dar local și temporar și în Oltenia, iar la munte va sufla tare, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură cu rafale de peste 100 km/h, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, dar la viteze mai reduse și pentru intervale mai scurte de timp. Dimineața și noaptea, pe spaţii restrânse va fi ceață.

Meteo Timișoara: 0 grade Celsius, Precipitații: 30%, Umiditate: 91%, Vânt: 14 km/h

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here