Braconier în vârstă de 23 ani depistat în flagrant pe fondul de vânătoare Nadăș

Polițiștii specializați în arme, explozivi și substanțe periculoase au depistat în flagrant delict, pe un fond de vânătoare, un tânâr de 23 de ani care avea asupra sa, fără drept, o armă confecționată artizanal.

Ieri, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, cu sprijinul celor din cadrul Poliției Recaș, l-au depistat în flagrant delict pe bănuit, pe fondul de vânătoare Nadăș, având asupra sa o armă de vânătoare confecționată artizanal. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că tânărul nu este deținător legal de arme letale sau neletale.

braconier

Polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor arma (care avea atașat un dispozitiv tip laser) și nouă cartușe cu alice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, procedându-se la reținerea pentru 24 de ore a bănuitului care a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă. Polițistii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului.

arma

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here