Vezi PROGNOZA METEO pentru acest inceput de saptamana

In regiunile extracarpatice, vremea se va mentine predominant inchisă; local, va mai fi ceaţă sau burniţă, informează ANM.

In restul teritoriului, valorile termice vor fi, in continuare, mai ridicate decat cele ce ar fi normale la această dată; cerul va fi mai mult senin dar, pe arii restranse dimineata si noaptea, se va semnala ceată. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in Delta Dunării, sudul Banatului, nordul Moldovei si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 5 si 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8…-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali unde, vor mai fi conditii de producere a poleiului si 6…7 grade pe litoral si in Dealurile de Vest.

MARTI, in sudul si in estul tării, vremea se va mentine inchisă si local se va semnala ceată, burnită sau ploaie slabă. In restul teritoriului, valorile termice vor fi, in continuare, uşor mai ridicate decat cele specifice perioadei; cerul va fi variabil si doar izolat, dimineata si noaptea, va fi ceată. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări in Delta Dunării si pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor incadra intre 4 si 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre -8…-7 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 7…8 grade pe litoral.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here