Brightway® iti ofera o varietate de cursuri si traininguri meninte sa te ajute sa-ti imbunatatesti anumite ablitati si cunostinte, iar printre acestea se regaseste si cursul Training Process Communication Model (PCM) ce este extrem de util in ceea ce priveste interactiunea in procesul de vanzare, in comunicarea interdepartamentala, recrutare, leadership si nu numai. Se cunoaste faptul ca foarte importanta in desfasurarea activitatilor zilnice este comunicarea, iar pentru a beneficia de rezultatele dorite, fie in mediul de afaceri, fie in viata personala trebuie avuta in vedere comunicarea eficienta. Cu alte cuvinte, acest curs este la fel de util atat pe plan profesional, cat si pe plan personal deoarece ofera participantilor informatii valoroase. Asadar, descopera cursul Brightway® chiar acum!

Ce presupune Trainingul PCM?

Aceasta metodologie se bazeaza pe prezentarea unor instrumente practice, ce pot fi utilizate in interactionarile interumane, ce ajuta la identificarea in timp real a trasaturilor de personalitate, nevoilor psihologice, tipul de comportament atunci cand stresul isi face simtita prezenta, dar si factorii motivationali care determina alegerile. Participand la acest training vei afla care sunt tehnicile de comunicare potrivite pentru a spori motivatia colegilor si totodata vei descoperi care sunt instrumentele ideale pentru a fi persuasiv in comunicarea cu colaboratorii si partenerii de afaceri. In alta ordine de idei, prin participarea la acest curs, vei reusi sa-ti perfectionezi discursul intr-o intalnire de afaceri si nu numai.

Pe parcursul acestui training, participantii vor parcurge informatii valoroase, care vor putea fi aplicate cu succes in viata de zi cu zi. Constientizarea arthitecturii de personalitate, identificarea comportamentelor sub stres, cresterea productivitatii, imbunatatirea comunicarii, optimizarea activitatilor cotidiene si imbunatatirea relatiilor, sunt principalele aspecte pe care participantii pe vor parcurge daca se inscriu la acest curs.

In ceea ce priveste organizatia, in urma participarii angajatilor la cursul PCM, acestia vor dobandi informatii despre cum sa se adapteze la contextul actual, comunicand mesaje potrivite, despre recrutarea personalului potrivit, despre modalitati de crestere a nivelului de motivare a angajatilor, cresterea sinergiei, evitarea conflictelor si bineinteles, imbunatatirea  rezultatelor in afaceri si negocieri.

Atmosfera cursului este placuta

Cursurile Brightway® se desfasoara intr-o maniera placuta si totodata interactiva. In ceea ce priveste trainerii, acestia sunt profesionisti si implicati. Alege sa-ti imbunatatesti cunostintele si performantele, descopera cursul Brightway®  si cu siguranta vei fi pe de deplin multumit.  Echipa Brightway®  iti ofera cele mai bune instrumente si tactici pentru imbunatatirea abilitatilor tale si totodata te ajuta sa gasesti solutii potrivite pentru nevoile tale. Astfel, pe perioada cursului, te vei bucura de momente placute in compania colegilor si a trainerilor, dar totodata si de perfectionarea comunicarii.

Consulta parerea participantilor la cursul Brightway®

Pentru a te convinge de faptul ca acest training este unul eficient si plin de informatii si tehnici utile ce pot fi aplicate atat in viata personala, cat si in cea profesionala, consulta chiar acum parerea participantlor afisata in descrierea acestui curs, in sectiunea „Testimoniale”. Acolo vei descoperi cat de multumite sunt persoanele ce au participat la acest training sustinut de profesionistii Brightway®.

Inscrie-te chiar acum!

Nu mai sta pe ganduri, a inceput un an nou, iar obiectivele tale trebuie sa aiba in vedere si latura de dezvoltare personala, asadar, cursul PCM de la Brightway® este alegerea ideala. In alta ordine de idei, tot ce trebuie sa faci pentru a te inscrie la acest curs este sa discuti chiar acum cu un consultant Brightway®, fie completand solicitarea din descrierea cursului de pe site, fie utilizand datele de contact afisate pe brightway.ro. Descopera cursul Brightway® si alege sa cunosti numeroase aspecte si tehnici de comunicare, dar totodata si o varietate de instrumente cu aplicabilitate ridicata pentru eficientizarea activitatilor pe care le desfasori.

 

Articolul precedentCopiii revin la Gărdinița 22 din Timișoara, afectată de incendiul de luni seara!
Articolul următorSmartfit functioneaza ilegal cu acceptul celor de la ISU Timis desi sala nu are aviz de securitate la incendiu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.