colaj ofl

Veselie mare miercuri seară la sediul PNL Timiș. Peste 150 de copii au luat cu asalt sediul din Piața Unirii, în așteptarea lui Moș Crăciun.

Femeile liberale din Timișoara au transmis din timp părinților vestea că Moș Crăciun va împărți daruri copiilor cuminți și isteți, așa că micuții s-au întrecut la colindat și la spus poezii.

Înainte de sosirea bătrânului cu barba albă, încărcat cu daruri, OFL Timișoara le-a oferit celor prezenți alte cadouri: un spectacol de teatru de păpuși, unde vedeta a fost Zâna Iarnă, momente de animație, dar și multe colinde.“Ca în fiecare an am dorit să oferim copiilor membrilor și simpatizanților PNL din Timișoara pachete cu dulciuri, dar și câteva surprize artistice, amuzante, cu ajutorul unei trupe de teatru de păpuși. Copiii au fost încântați de evenimentul organizat de OFL Timișoara și sperăm că au transmis bucuria și familiilor lor”, spune Adelina Tîrziu, copreședintele femeilor liberale din Timișoara.

 

Articolul precedent17 Decembrie, prima zi de doliu în memoria eroilor Revoluției
Articolul următorRevoluție, 18 Decembrie: mii de oameni împușcați pe treptele Catedralei și furate cadavrele de la morgă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.