Bullying… Trebuie să-l combatem!

În perioada ianuarie-iunie 2022, polițiștii Biroului Siguranță Școlară din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiş, în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Timiş, vor organiza un concurs, în rândul elevilor de gimnaziu, pe tema elaborării unor materiale informativ-preventive destinate prevenirii violenței psihologice (bullying).

Concursul va fi lansat în data de 30 ianuarie a.c., cu prilejul „Zilei Internaționale pentru nonviolență în școală”.

În cadrul proiectului pentru reducerea violenței fizice și psihologice (bullying), vor participa elevi de gimnaziu de la nivelul a patru unități de învățământ preuniversitar de pe raza județului Timiş.

Concursul se desfășoară în luna februarie 2022, participante fiind toate clasele gimnaziale din unitățile de învățământ implicate în proiect.

La nivelul fiecărei școli va fi desemnată câștigătoare o singură clasă, în baza votului exprimat de elevii școlii, iar ulterior, la nivel județean, va fi desemnată o singură școală câștigătoare, în baza votului reprezentanților instituțiilor partenere, care va participa la faza națională.

Câștigătorii la nivel județean vor fi desemnați până la data de 1 martie 2022, iar la nivel național câștigătorii vor fi desemnați la data de 25 martie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.