Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Cenad – județul Timiș au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui mijloc de transport, bunuri în valoare estimată de 68.000 lei, pentru care nu s-au prezentat documente de proveniență.

În data de 1.06.2023, în jurul orei 18.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, județul Timiș, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară, un cetățean român, șofer al unui autoturism marca BMW, înmatriculat în România, care era însoțit de un conațional.

Cu ocazia efectuării controlului de frontieră asupra mijlocului de transport, colegii noștri au descoperit, în interiorul autoturismului, trei bicilete: o bicicletă E-bike marca Focus, o biciletă marca Focus și o bicicletă specială marca Cannondale Topstone 5, pentru care cei doi cetățeni români nu au putut prezenta nici un document justificativ (bon de casă, factură, aviz de însoțire a mărfii). Cei doi au declarat că bunurile le aparțin și că le-au achiziționat din Italia, de la un bărbat de origine turcă.

Bunurile, în valoare totală estimată de 68.000 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, întrucât cei doi români nu au putut prezenta documente de proveniență pentru acestea.

În cauză sunt efectuate cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale, urmând ca la finalizare a se dispune măsurile legale care se impun.

Articolul precedentAu fost puse în vânzare biletele pentru expoziția „Brâncuși: surse românești și perspective universale” de la Timișoara
Articolul următorAquatim continuă lucrările la rețelele de apă și canalizare din Timișoara. Amănunte despre lucrări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.