Poliţiştii de frontieră din cadrul sectoarelor Poliției de Frontieră Sânnicolau Mare și Moravița, județul Timiș, au descoperit două autoturisme în valoare de peste 20.000 de euro, care erau căutate de autorităţile din Belgia și Elveția.

Faţă de cei doi şoferi se fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire, iar mijloacele de transport au fost indisponibilizate până la finalizarea acestora.

​​* În data de 13.07.2023, în jurul orei 10:50, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiș, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, conducând un microbuz marca Renault, înmatriculat în Italia.
La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că plăcuțele de înmatriculare și autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Belgia.
Microbuzul, în valoare de aproximativ 4000 euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei pentru continuarea cercetărilor şi luarea măsurilor legale.

  • Tot în cursul zilei de ieri, în jurul orei 11:40, o patrulă din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moravița, în timp ce executa o misiune specifică în localitatea Denta, a oprit pentru verificări un autoturism marca Audi Q5, condus de un cetățean român, având numere de înmatriculare elveţiene.
    La controlul de frontieră, în urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare”,alertă introdusă de autorităţile din Elveția.
    Autoturismul, în valoare de peste 16.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, în vederea continuării cercetărilor.

În ambele situaţii, poliţiştii de frontieră timișeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizarea cazurilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Articolul precedentElevi și studenți au remodelat parcurile Timișoarei. Planificarea pentru multifuncționalitate i-a impresionat pe norvegieni
Articolul următorCircuitul UVT la Badminton continuă cu etapa a doua

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.