Ca la ACS Poli, la nimeni! O noua umilinta cu Botosaniul, si Grigoras demis pe Facebook

Spectacol trist pentru bănăţeni chiar pe teren propriu! ACS Poli a pierdut iar şi e ca şi retrogradată. După 6-1 în tur, Botoşaniul s-a impus din nou la scor, de aceasta data pe Dan Paltinisanu, si doar cu 4-1.

Bordeianu a marcat primul, dar Timişoara a egalat rapid prin Doman, insa egalitatea a durat numai un sfert de oră – Fulop şi Cabrera au făcut 3-1 în doar două minute. Petre Grigoraş s-a mai trezit cu o problemă încă dinaintea pauzei – Jenkins a luat roşu direct după un contact dur cu Vaşvari.

Cu un om în plus, Botoşaniul a continuat spectacolul cu două bare la aceeaşi fază. Scorul final l-a stabilit Ivanovici, jucator format de Auto Timisoara, imediat după pauză – 4-1 pentru Botoşani şi, în timp ce moldovenii au urcat pe 3 în play-out, fiind la două puncte de Europa, echipa banateana e ca şi picata în liga a doua.

Etapa viitoare Botoşaniul joacă la Iaşi, iar Timişoara la Voluntari.

Problemele pentru Grigoras nu s-au oprit aici, el fiind informat de ziaristi, ca a fost demis, de Nicolae Robu, pe Facebook.

„Domnule Grigoraş, după ce din nouă meciuri -însemnând 27 de puncte puse în joc- cu dumneavoastră pe bancă am obţinut doar cinci puncte (o victorie şi două egaluri), marcând 10 goluri şi încasând 25, trebuie să ne despărţim. Probabil e prea târziu pentru noi să ne mai salvăm de la retrogradare, dar principiul „când nu sunt rezultate, primul care pleacă este antrenorul” trebuie să vi se aplice şi dumneavoastră. Nu avem deocamdată soluţia de continuare. O vom comunica public de îndată ce o vom avea”, a scris Nicolae Robu pe Facebook, specificand ulterior ca acesta a fost un sms pe care i l-a trimis tehnicianului.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here