Weekend important la Lugoj. Sâmbătă, 6 aprilie, social-democratul Călin Dobra și-a anunțat candidatura pentru fotoliul de primar al Lugojului la alegerile locale din 9 iunie.

„Un moment important pentru filiala PSD Lugoj, dar şi pentru mine personal. Astăzi anunţ oficial candidatura mea la Primăria Lugoj. Este o responsabilitate foarte mare pentru mine care mi-o asum împreună cu colegii mei. Experienţa de aproximativ 12 ani în administraţie mă va ajuta şi ştiu ce am de făcut legat de administrația locală. Vedem în fiecare zi ce se întâmplă la nivelul municipiului. Orașul nostru a rămas mult în urmă. Pe hârtie pare că avem multe proiecte, dar realitatea diferă. Sunt ferm convins că din prima zi în care voi prelua fotoliul de primar mă voi putea folosi de experiența acumulată. Multitudinea de probleme cu care ne-am lovit în fiecare zi m-au făcut să fiu hotărât în ceea ce privește candidatura mea. În perioada următoare vom pregăti strategia de dezvoltare a municipiului și programul electoral”, a spus Călin Dobra, actual consilier judeţean şi fost preşedinte CJT Timiş.

„Lugojul va fi una din cele 15-20 de localități, din totalul de 99 câte are județul Timiș, plus Consiliul Județean, în care PSD și PNL nu vor avea un candidat comun. Va fi o competiție între candidatul PSD și cel al PNL. La Lugoj candidatul PSD este fostul președinte al Consiliului Județean Timiș, fostul subprefect de Timiș, un om cu o bogată experiență administrativă și politică, pe care îl cunoașteți foarte bine, Călin Dobra. Cu siguranță cei de la PNL după ce se vor reașeza îi vor propune domnului Claudiu Buciu să fie candidatul lor în municipiul Lugoj”, a explicat încă de vineri, preşedintele PSD Timiş, Alfred Simonis.

Astăzi, Simonis a vorbit şi despre o datorie PSD către Lugoj: „Lugojul are nevoie de oameni implicați, care să facă, nu doar să vorbească. Această campanie trebuie să fie una pozitivă, una curată, fără atacuri. PSD Timiș are niște datorii față de Lugoj. Fosta administrație social-democrată a avut o mare teamă de Călin, se temea ca el să nu crească prea mult, de aceea multe dintre proiectele sale au fost înfrânate permanent și sistematic, pentru ca Dobra să nu crească în Lugoj. Iată că nu a trecut mult timp și Călin a luat decizia de a candida pentru funcția de primar al municipiului. Eu și Călin vom repara această datorie. Orașul are un potențial imens. Împreună putem să facem ceea ce nu am reușit în fostele administrații social-democrate. Călin are întreaga susținere a PSD în această cursă”.

Articolul precedentProiecție specială in memoriam CHRISTO JIVKOV la Timișoara
Articolul următorUrmărire ca în filme şi multe focuri de armă! S-a întâmplat în Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.