„Ignoranța și minciuna domnesc acum în Primăria Lugoj!”

Fostul președinte al CJT, Calin Dobra, îi arată obrazul edilului Lugojului, Claudiu Buciu, și în ceea ce privește insula Cotu Mic, un loc de relaxare pentru localnici, care a ajuns acum o mizerie.

„Vedeți mai jos halul în care a ajuns insula Cotu Mic din Lugoj, locul de agrement de pe malul Timișului. În perioada de 6 ani, timp în care familia mea s-a ocupat de spațiu, lugojenii aveau un loc curat, modern, în care, în sezonul cald, să-și petreacă timpul liber și să se relaxeze împreună cu apropiații.

Chiria pe care o plăteam era de aproape 3 ori mai mare decât afirmă, fără rușine, edilul orașului, Claudiu Buciu, iar investițiile au fost considerabile. Și o plăteam lună de lună, nu doar în perioada în care incinta era deschisă publicului, adică 3, 4 luni pe an.

Acum, că e administrată de „competentul” Buciu, e abandonată! Dar, unui om precum Claudiu Buciu nu-i poți cere decență! La fel cum nu poți cere asta colaboratorilor săi apropiați, care au pretenția că informează corect lugojenii!

Imaginile nu mai au nevoie de cuvinte!”, spune Dobra.

De când a devenit primar, Buciu a făcut numai boacăne, și și-a pus mulți lugojeni în cap prin aroganțele de doi bani și pentru faptul că nu prea a făcut nimic pentru îmbunătățirea vieții locuitorilor din municipiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.