Unul din principalii favoriți la șefia Consiliului Județean Timiș, actualul președinte Călin Dobra (PSD) le-a transmis un mesaj viitorilor consilieri județeni înainte de depunerea listelor cu semnături pentru alegerile din 27 septembrie. “Sper că sunteți hotărâți să mergem la luptă“, a spus Dobra viitoarei echipe de consilieri județeni PSD. La depunerea dosarelor cu listele de consilieri județeni PSD a fost prezent și președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, dar si partenerii din PPU-SL, europarlamentarul Maria Grapini și Raoul Gordean. Au lipsit mulți dintre actualii consilieri județeni PSD. Nu au venit fie pentru că nu mai sunt pe locuri eligibile, fie că nu mai sunt deloc pe lista sau nu mai sunt nici măcar în PSD.

Zi importantă pentru echipa social democrată, dar și pentru partenerii noștri PPU-SL. Zi importantă pentru că am depus candidatura atât pentru președinte al Consiliului Județean, dar și echipa de consilieri județeni. Echipa câștigătoare la Consiliul Județean. Spun acest lucru pentru că, prin prisma activității și a experienței timp de aproximativ patru ani, din ianuarie 2017, am implementat proiecte importante pentru județul Timiș, proiecte pe fonduri europene, proiecte pe fonduri guvernamentale, dar și din bugetul propriu al Consiliului Județean. Ne așteaptă o perioadă foarte grea, în care se lucrează la ceea ce înseamnă următorul ciclu de finanțare 2021 – 2027, o perioadă în care sunt ferm convins că prin prisma experienței acumulate la nivelul Consiliului Județean vom accesa în continuare proiecte pe fonduri europene. La acest moment suntem undeva la 80 de milioane de euro, proiecte pe fonduri europene și vom continua și pe următoarea sesiune de finanțare. Suntem echipa câștigătoare“, a spus Călin Dobra după depunerea dosarelor.

Lista pentru Consiliul Județean Timiș: Călin Ionel Dobra, Mihai Ritivoiu, Aura Danielescu, Dan Idolu, Sabin Bociu, Petru Andea, Ioan Sorincău, Alexandru Iovescu, Nicu Bădina, Liliana Matei, Deian Plavoșin, Marius Gavrilaș, Andra Buduran, Gabriel Itvoreanu, Raoul Sabin Gordean (PPUSL), Roxana Manasia.

Voichița Lăzureanu, candidatul PSD la Primăria Timișoara și-a depus luni, 17 august, dosarul la Biroul Electoral Municipal. Lăzureanu a venit alături de președintele PSD Timiș, Alfred Simonis, președintele CJT, Călin Dobra, dar și partenerii din PPU-SL, Raoul Gordean europarlamentarul Maria Grapini.

Am făcut un prim pas în câștigarea Primăriei Municipiului Timișoara și împreună cu întreaga echipă suntem foarte determinați să facem bine Timișoara, să fim alegerea sănătoasă pentru Timișoara, să readucem Timișoara la numele adevărat de mica Vienă, nu doar cu numele, ci cu tot ce înseamnă aceasta. Să fie un oraș cu un nivel de trai înalt, cu servicii de calitate, să fie un oraș pentru confortul și siguranța cetățeanului, să fie un oraș prietenos cu mediul, să fie un oraș în parteneriat cu cetățeanul. Ne dorim creșterea calității vieții timișorenilor și doar împreună, în echipă putem reuși. Voi fi un primar al tuturor timișorenilor, voi asculta vocea timișorenilor și voi face proiecte doar în favoarea timișorenilor”, a spus Voichița Lăzureanu după depunerea dosarelor.

Pe lista pentru Primăria Municipiului Timișoara se regăsesc: Sebastian Răducanu, Sorin Ionescu, Andra Bloțiu, Radu Țoancă, Ioan Ștefan Szatmari, Gabriela Popovici, Luminița Țundrea, Octavian Mazilu, Răzvan Barta, Ion Ardeal Ieremia și Loredana Florineta Olajos (PPUSL).

Articolul precedentExpres 2 si troleibuzul 16 isi modifica traseul
Articolul următorMarius Craina intra oficial in lupta pentru castigarea primariei Timisoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.