Marius Craina intra oficial in lupta pentru castigarea primariei Timisoara

Medicul Marius Craina, candidatul Pro România la Primăria Timișoara și-a depus luni, 17 august, dosarul la Biroul Electoral Municipal. Craina a venit însoțit de colegii de partid, printre care Roxana Iliescu și Adam Crăciunescu. Cei doi se află pe locurile imediat următoare după candidatul la funcția de primar al orașului de pe Bega.

După depunerea dosarelor de candidatură, medicul Marius Craina a declarat că Pro România pornit cu gândul de a câștiga Primăria Municipiului Timișoara.

Echipa Pro România a depus candidaturile pentru funcția de primar al Municipiului Timișoara și pentru funcțiile de consilieri locali în cadrul Consiliului Local al Municipiului Timișoara. Avem un singur gând. Am plecat în această competiție mânați doar de-o singură dorință, aceea de a câștiga. De a câştiga funcția de primar și, bineînțeles, cât mai multe funcții de consilieri locali, pentru a duce la îndeplinire tot ceea ce ne-am propus pentru orașul nostru. Avem un singur scop, pe care cu toții vom încerca prin toate mijloacele, cu toate posibilitățile, cu toată experiența, toată energia noastră, să îl ducem la îndeplinire și anume creșterea calității vieții locuitorilor Municipiului Timișoara. Avem o echipă extrem de bine pregătită din punct de vedere profesional, avem o echipă de oameni entuziaști, de oameni care au intrat în această competiție cu gândul de a face bine. Sunt convins că, prin programul pe care l-am propus pentru Municipiul Timișoara și prin realizarea acestui program în următorii ani, vom duce Timișoara acolo unde se afla odinioară, şi anume între orașele fruntașe, de mândrie a României, orașe recunoscute pe plan național și internațional. Timișoara are astăzi nevoie de o schimbare rapidă pentru că direcția pe acre am urmat-o în ultimii ani a fost una total greșită. Ne-am lovit doar de promisiuni, ne-am lovit doar de anumite dorinţe mânate de grupuri de interese, care, sub nicio formă, nu au făcut bine municipiului nostru. Trăiesc în Timișoara de peste 55 de ani și mi se rupe sufletul când văd astăzi, alte orașe din România, cum înfloresc sub ochii noștri și orașul nostru, orașul florilor, oraș recunoscut odinioară ca o perlă a vestului României și-a întregului Banat şi a întregii ţări, unde oamenii veneau cu plăcere, ca să povestească despre minunatele clipe petrecute împreună, la Timişoara, a ajuns astăzi să fie întrecut de alte orașe. Nu-mi pare rău că în România există orașe care se ridică, în mod cu totul și cu totul fulminant, dar, fiind timișorean, fiind născut și crescut aici, format aici, am o uriașă obligație față de orașul meu, să fac tot ce se poate, pentru ca acesta să ajungă în primul rând la normalitate, să redevină ceea ce a fost odinioară şi după aceea să clădim un oraş pe standarde europene“, a declarat Marius Craina.

Lista cu candidații de consilieri locali:

CRAINA MARIUS LUCIAN
ILIESCU ROXANA TEODORA
CRACIUNESCU ADAM
RADU DANIELA
CHIHAIA CIPRIAN
IOANA CARMEN TATIANA
SZATMARI IOAN ALEXANDRU
MORUŞ VASILE
MANOLE MIRCEA PAUL
PUPĂZAN NICOLAE
MALEA PETRU ROBERT
POPA NICOLAE
BUGIN MARIA
DUMITRESCU OLIVERA
CAZACU VASILE SORIN
GOŞA PETRICĂ NICU
GEORGESCU LIVIU ANDREI
MUTAF VALERIU
IGNAT CĂLIN
DAJU CAMELIA EMINA
IONESCU NICOLAE
CHIRILĂ
FLUIERAŞU SORIN
CIOBANU GHEORGHE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here