Polițiștii arădeni au desfășurat o percheziție la domiciliul unui bărbat bănuit de cămătărie.

Mai exact, oamenii legii au descins la domiciliul unui bărbat de 36 de ani, din localitatea Vânători, din județul Arad, bănuit de efectuarea unor operațiuni financiare fără drept – camătă.

Polițiștii au stabilit că, începând din anul 2016, bărbatul ar fi dat mai multor persoane, cu titlu de împrumut, diferite sume de bani, percepând o dobândă lunară de 50% și 100% din suma acordată. Pentru a garanta returnarea banilor, bărbatul ar fi solicitat celor împrumutați cărți de identitate și carduri bancare de salarii.

În urma percheziției domiciliare, în imobilul deținut de cel bănuit au fost găsite 17 carduri bancare, 6 cărți de identitate și alte înscrisuri, precum și 15.600 de lei și 70 de euro, fiind identificate până în prezent 29 de persoane vătămate.

În baza probatoriului administrat, bărbatul în cauză a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistrațior Judecătoriei Chișineu-Criș cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de camătă.

Articolul precedentAșteptarea ia sfârșit! Luna viitoare se deschide Salonul Industriei Ușoare, prima ediție din acest an
Articolul următorMitropolia Banatului sprijină bolnavii de scleroză multiplă! La Timișoara a fost înființat un centru de medical specializat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.