Campania „Moș Crăciun vine pe motocicletă” continuă în Timiș. Ce acțiuni caritabile vor avea loc

Moș Crăciun vine pe motocicletă și în acest an pentru copiii nevoiași din Timișoara și din județ. Astfel, sute de copii vor primi cadouri de Crăciun de la motociclişti.

Asociația “Timisoara Bikers” se dedică îmbunătățirii condițiilor de viață ale copiilor care fac parte din familiile sărace, prin oferirea de sprijin moral, financiar și educațional. Prin accesul la educație, Asociația Timisoara Bikers se străduiește să le ofere copiilor posibilitatea de a dobândi competențele și abilitățile care să le permită să muncească pentru a găsi o cale de ieșire din sărăcie, contribuind la asigurarea rechizitelor şcolare şi a materialelor didactice, a alimentelor și articolelor vestimentare necesare unui trai decent.“Misiunea noastră este de a-i ajuta pe copiii din mediile defavorizate să se dezvolte armonios și să se integreze în societate. Totodată, ne propunem, ca în viitorul apropiat, să derulăm o campanie de strângere de fonduri pentru dotarea cu aparate medicale pentru copiii bolnavi de cancer”, transmit reprezentanții Asociația ,,Timisoara Bikers”.

Vineri de la ora 10 la Liceul Teoretic “ IRIS” Timișoara ( Școala Specială de Ambliopi), aceștia vor dărui cinci mingi profesionale de fotbal, două tablete, cadouri pentru 20 copii cu rezultate bune la învățătură și pe plan sportiv.

La ora 12, la Spitalul Clinic  de Urgență “Louis Țurcanu” reprezentanții Asociației ,,Timisoara Bikers” vor face cadou două frigidere, două televizoare, doi suporți televizoare, bunuri necesare utilării a două saloane de copii.

Ora 15 – Asociația Club Sportiv Fotbal de Strada Metanoia ( copiii strazii) – 5 mingi profesionale, 20 pachete pentru copii.

Asociația ,,Timisoara Bikers” este o organizație non-profit care s-a născut din necesitatea de a promova motociclismul, sprijinirea școlilor de șoferi și piloți auto/moto și participă activ la conștientizarea și educarea participanților în trafic prin acțiunile întreprinse.

PROGRAMUL “MOȘ CRĂCIUN VINE PE MOTOCICLETĂ” 2016 TIMIȘOARA BIKERS:

SÂMBĂTĂ 17.12.2016  

ACȚIUNE îN SATELE DIN TIMIȘ

ORA 9- Ajutoare materiale constând în haine, jucării la familii nevoiașe în 17 locații (Stanciova, Herneacova,Bazoș, Peciu, Cerna, Giarmata, Recaș)

MIERCURI 21.12.2016

Ora 13-  Federația Română Caritas – îmbrăcăminte, jucării și  17 pachete dulciuri

Ora 15 – Fundația Română Speranța -70 pachete dulciuri pentru frații copiilor cu dizabilități intelectuale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here