Campanie de donare de sânge „Donezi sânge, salvezi vieți”

Spread the love

40 de funcționari publici angajați ai Penitenciarului Timișoara, au donat sânge chiar în interiorul instituției în cadrul campaniei umanitare „De 1 Iunie, fii și tu SuperErou”, cu sprijinul echipei de colectă mobilă a Centrului Regional de Transfuzie Sanguină Timișoara.

Înțelegând faptul că pot contribui la salvarea unor vieți omenești, personalul Penitenciarului Timișoara s-a alăturat în mod permanent campaniilor naționale de donare de sânge.

Demersul personalului din cadrul Penitenciarului Timișoara reprezintă un ajutor acordat instituțiilor medicale ce se confruntă cu situații dificile, cauzate de insuficiența sângelui necesar transfuziilor, constituind totodată un gest de solidaritate cu cei aflați în suferință. Prin intermediul acestei acțiuni, angajații Penitenciarului Timișoara au contribuit la completarea rezervei de sânge și totodată, prin donarea tichetelor valorice la strângerea de fonduri pentru a le face o bucurie copiilor aflați în Spitalul clinic de urgență pentru copii Louis Țurcanu Timișoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here