Salonului Industriei Ușoare, ediția de Paște, și-a deschis porțile! Peste 60 de firme prezente

CCIAT a organizat o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, ediția de Paște. Datorită succesului de care se bucură Salonul în rândul publicului timișorean și la solicitarea expozanților tradiționali, în perioada 10 – 14 aprilie 2019, are loc o ediție specială ce ține cont de tradiția populară românească de înnoire a articolelor vestimentare cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Peste 60 de firme din întreaga țară, atât producători cât și comercianți, vor expune spre vânzare, la prețuri promoționale, o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, accesorii.

Astăzi și-a deschis porțile ediția de Paște a Salonului Industriei Ușoare o expoziție care a fost organizată la solicitarea expozanților tradiționali și s-a ținut cont de tradiția populară românească de reînnoire a vestimentației cu ocazia sărbătorilor de Paște. Participă peste 60 de firme din întreaga țară, care expun la prețuri promoționale produse diversificate precum articole de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, confecții din piele, lenjerii intime, lenjerii de pat. Totodată mai pot fi achiziționate produse cosmetice, produse naturiste, gablonțuri, bijuterii din pietre semiprețioase, ii, artizanat”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Totodată va avea loc și Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT, care întâmpină publicul vizitator cu produse specifice de Paște.

Expoziția este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 18.00. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here