Campioni si in afara mesei de snooker! Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham au adus un omagiu victimelor de la Colectiv

ronieJucătorii de snooker Ronnie O’Sullivan şi Stuart Bingham, prezenţi la Bucureşti pentru mai multe meciuri demonstrative, au fost duminică la clubul Colectiv, unde au aprins lumânări şi au ţinut un moment de reculegere în memoria victimelor incendiului din 30 octombrie.

„E foarte trist, am venit aici să aprindem o lumânare. Ne rugăm pentru familiile victimelor, iar cei dispăruţi nu vor fi uitaţi”, a declarat Ronnie O’Sullivan.

„A fost o zi tragică pentru Bucureşti, un moment trist. Noi jucăm snooker, este doar o mică parte a vieţii, astfel de lucruri sunt mult mai importante”, a afirmat la rândul său campionul mondial Stuart Bingham.

Ronnie O’Sullivan, deţinător a cinci titluri mondiale la snooker, şi campionul mondial en-titre Stuart Bingham se află la Bucureşti pentru a susţine trei meciuri demonstrative.

În vârstă de 39 de ani, Ronnie O’Sullivan este considerat de specialişti cel mai talentat şi valoros jucător de snooker din toate timpurile. A intrat în circuitul profesionist în 1992, când avea 16 ani, iar un an mai târziu câştiga primul său mare turneu, devenind cel mai tânăr campion al Marii Britanii la snooker.

Englezul Stuart Bingham, 39 de ani, a câştigat în luna mai Campionatul Mondial de Snooker, care a avut loc la Sheffield, performanţă pentru care a fost recompensat cu 300.000 de lire sterline. Bingham l-a învins în sferturile de finală ale Campionatului Mondial pe adversarul său de la Bucureşti, Ronnie O’Sullivan.

În urma incendiului din 30 octombrie, la clubul Colectiv au decedat 26 de persoane, iar pe drum spre spital a mai murit o persoană. În trei săptămâni de la tragedie au decedat alte 33 de persoane, numărul victimelor ajungând, duminică, la 60.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here