Candidații Partidul Mișcarea Populară la Senat și Camera Deputatilor au ieșit la vot

Membri Partidului Mișcarea Populară Timiș s-au prezentat astăzi la urne. Echipa formată din candidații la Camera Deputaților și Senatul României a votat de la ora 12:00, la Colegiul Tehnic „Regele Ferdinand”. Vorbim despre Cornel Sămărtinean și Radu Șumălan.

 “Am votat pentru un parlament de oameni profesioniști, un parlament din ce în ce mai performant, pentru o Românie puternică, pentru ca banii Timișului să rămână aici. Sperăm ca o dată cu crearea noului legislative să bină oameni cu mult mai mult profesionalism și cu mult mai multă dedicație pentru cetățenii acestui județ și acestui oraș”, a transmis Cornel samartinean, candidat PMP Timiș pentru Camera Deputaților.

La rândul său, Radu Șumălan a declarat:“Am votat pentru noi toți, am votat pentru tineri, pentru copiii noștri, pentru nepoți. Am votat pentru un parlament performant, un parlament care să aducă mai bine în casele românilor și în inimile românilor. Am votat pentru Timiș, timișeni, pentru România întreagă”.

vot parlamentare Sumalan

Reamintim, pe lista candidaților la Senat se află Șumălan Radu; Danciu Nelica; Săvoiu Georgeta; Mașniță Fedor. La Camera Deputaților: Cornel Sămărtinean; Marius Dugulescu; Roxana Iliescu; Costea Gheorghe-Marian; Orhoi Manuela-Dora; Regea Cătălin; Mihălceanu Claudiu; Dzitac Ramona; Boboi Dumitru; Tomescu Adriana-Nicoleta.

15380380_1754921154833150_3822363295862121047_n

UPDATE: La rândul său, Marius Dugulescu s-a prezentat la vot  de la ora 12:30, la Liceul Teoretic ”William Shakespeare”. “Sunt alături de colegii mei și mă bucur că am reușit să fim o echipă puternică. Astăzi este ziua în care fiecare dintre noi suntem chemați să votăm pentru valori, pentru ce credem și îmi doresc ca România în următorii ani să fie o voce în Europa care să exporte valoare și plus valoare, nu să importe ce alții aruncă. Îmi doresc ca România să fie un repre moral și economic. Cred că în continuare Timișul trebuie să fie reprezentat bine în Parlament, prin oameni profesioniști, buni cetățeni”.

Președintele PMP Timiș, Roxana Iliescu, și-a exprimat votul pentru alegerile parlamentare la ora 13:00, la Şcoala Gimnazială nr.16. “Am votat cu gândul la un Parlament şi un Guvern care să aibă priorităţi problemele de fond ale României şi anume natalitatea, educaţia şi sănătatea. Am votat cu partidul care în această campanie electorală nu a căzut în capcana demagogiilor, nu a plusat pe creşteri de salarii şi de pensii, spune eu, proiecte nesustenabile, ci mai degrabă a venit cu susţiere pentru creşterea alocaţiilor pentru copii, şi asta în vederea rezolvării unei probleme de fond şi anume abandonul şcolar. Am votat pentru un partid care va trimite în Parlament reprezentanţi dintre noi, dintre cei care locuim şi ne trăim viaţa în Timiş şi care au puterea, determinarea şi cunoaşterea să se lupte pentru judeţul nostru”.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here