Președintele ALDE Timiș, Marian Cucșa: “Am votat astăzi cu încredere în generația pe care o reprezint”

Reprezentanții partidului Alianța Liberalilor și Democraților s-au prezentat în această dimineață la urne. Echipa ALDE Timiș, formată din candidații la Camera Deputaților și Senatul României, alături de președintele filialei, au votat de la ora 11.00, la secția nr. 162 (Grădinița cu program prelungit nr. 53).

După ce ieșit din secția de votare, membri filialei au oferit câteva declarații de presă. Astfel, aceștia suștin că și-au exprimat votul pentru o schimbare în bine a României, în special pentru generația tânără. Marian Cucșa este cel mai tânăr candidat din Timiș pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. De asemenea, este cel mai tânăr lider de filială din țară. “Am votat astăzi cu încredere în generația pe care o reprezint. Am votat pentru ca schimbarea aia de care tot se vorbește de 26 de ani să se întâmple! Am ales pentru generația tânără din care fac parte, pentru că e o generație de sacrificiu care merită să fie ascultată, să i se dea voie să se implice și să demonstreze ce poate, ce a învățat și ce a acumulat până acum.Vă sugerez ca astăzi să alegeți conștient și rațional, fără a vă lăsa influențați de promisiuni deșarte. Schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi. Iar noi, tinerii știm cel mai bine asta pentru că a fost o lecție pe care am învățat-o pe propria noastră piele. Am învățat să fim responsabili de propriile noastre decizii și alegeri, am învățat că doar prin seriozitate și perseverență vom reuși să realizăm ce ne propunem. Și am mai învățat ceva: că ASTĂZI, de noi depind copiii, părinții și bunicii noștri! Viitorul nostru și al lor e acum în mâinile noastre”, a transmis Marian Cucșa, președintele ALDE Timiș, candidat pentru Camera Deputaților.

ALDE Timiș se află pe prima poziție pe buletinul de vot. Reamintim, pe lista candidaților la Senat se află Petru Ehegartner; Ion Davițoiu; Groza Iosif; Nagy Mihaela. Pentru Camera Deputaților pe listă s-au înscris Marian Cucșa; Traian Stancu; Nistor Geană; Istrat Nicolae; Lidia Laction; Vasile Pop; Vraja Andreea; Giurisici-Firuleasa Marius; Toie Gabriel Marius; Gubandru Mihai-Alin.

Petru Ehegartner, senator și candidat ALDE Timiș la Senatul României a declarat: “Am votat astăzi pentru o Românie cu pace internă, ca să poată privi în față. Le sugerez timișenilor să aleagă ceea ce a fost și este mai bun pentru ei”.

La rândul său, Traian Stancu, vicepreședinte CJT și candidat ALDE Timiș la Camera Deputaților susține: “Am votat pentru viitorul copiilor și nepoților noștri. A venit vremea oamenilor serioși, care se implică activ și cărora chiar le pasă de comunitatea în care trăiesc. Timișul merită să redevină ceea ce a fost cândva, o zonă de referință și un exemplu pentru întreaga țară. Vă îndemn să votați oameni serioși, oameni care vă ascultă nevoile dar și fac ceea ce spun. Cei fără rezultate nu mai merită să ocupe un loc în Parlamentul României pentru că viitorul nostru al tuturor depinde mult de viitorul Parlament!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here