Stimaţi timişoreni,
Sunt aici pentru voi! Deoarece, pentru o administrație eficace este cu titlu obligatoriu contactul cât mai apropiat între politicieni și timișoreni.
Numele meu este Adrian Popescu. Sunt de 43 de ani timișorean şi de 15 ani, avocat. Meseria de avocat implică ajutor oferit omului la probleme. Scopul depunerii candidaturii mele ca primar a fost acela de a ajuta şi mai multă lume. Adică, pe toţi timişoreni. Pentru că îmi doresc să fac ceea ce mă caracterizează.
Nu sunt la început de drum în politică şi sunt convins că experienţa acumulată până acum este utilă. Experienţa profesională de avocat combinată cu experienţa politică nu poate fi decât un succes.
Mă adresez vouă, cu respectul cuvenit, în termeni simpli. Pentru că sunt un om simplu. Un om care nu doreşte să fie superior nimănui. Simplitatea, corectitudinea şi loialitatea sunt cuvintele ce mă caracterizează. Sunt un om ambiţios şi iubitor de tot ceea ce înseamnă Timişoara şi cetăţenii ei.
În decursul vieţii am făcut de toate: de la mecanic la afacerist şi apoi la avocat. Şi tot ceea ce am făcut, am făcut din pasiune pentru că, după cum spunea G.Sand, “munca nu este pedeapsa omului ci recompensa sa, puterea sa şi plăcerea sa.”
Ştiu că se doresc oameni tineri în politică, oameni tineri într-o administraţie. Sunt total de acord. De aceea, echipa mea este formată din oameni tineri. Însă, tinerii au nevoie lângă ei de experienţa unui om care a trecut prin viaţă. Experienţa o acumulezi prin studiu şi prin ajutorul unui îndrumător.
Tot ceea ce am spus în campania electorală nu sunt promisiuni ci angajamente pe care mă oblig să le respect dacă voi deveni primar. Pentru că la mine cuvantul are valoare. Iar cine mă cunoaşte ştie acest aspect.
Scopul meu este să ridic Timişoara. Pentru că frumosul nostru oraş s-a dezvoltat prea puţin raportat la potenţialul ei. Iar asta nu o pot face singur, ci cu fiecare dintre dumneavoastră. Împreună cu dumneavoastră orice obiectiv este realizabil.
Sunt deschis să colaborăm şi să cunosc probleme cărora să le găsim soluţii. Aşadar, mă puteţi contacta oricand pe pagina mea de facebook sau la numărul meu personal disponibil de mai bine de 25 de ani pe Internet.
Închei această scrisoare prin a vă mulţumi pentru timpul acordat şi vă promit că sunt aici pentru voi şi pentru Timişoara.
Vă doresc numai bine!
Cu stimă, avocat Adrian Popescu, candidat ALDE pentru Primăria Timişoara!
Articolul precedentPeste 1.100 de cazuri noi de coronavirus și 51 de decese, în ultimele 24 de ore!
Articolul următorComunicat de presa Primaria buzias

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.