Captură imensă de țigări la frontiera de vest!

Spread the love

Poliţiştii de frontieră au descoperit şi confiscat 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă, în valoare de aproximativ 600.000 de lei.

”În data de 12.11.2018, ora 04.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara au desfășurat activități specifice în zona de competenţă, ocazie cu carea fost oprit în trafic pentru control, în apropierea municipiului Timișoara, un automarfar marca Mercedes, înmatriculat în judeţul Suceava”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Șoferul, un bărbat în vârstă de 56 de ani, şi mijlocul de transportau fost duşi la sediul Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontieră Timişoara pentru efectuarea de verificări.

În urma controlului amănunţit efectuat asupra camionului, polițiștii de frontieră au descoperit cantitatea de aproximativ 1.200.000 de țigarete (60.000 pachete) de contrabandă.

Întreaga cantitate de țigări,în valoare de aproximativ 600.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar automarfarul a fost indisponibilizat la sediul instituţiei în vederea continuării cercetărilor.

Cercetările continuă, în vederea identificării tuturor persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here