Vești bune pentru amatorii de cumpărături! Miercuri se deschide ediția de iarnă a Salonului Industriei Ușoare

Camera de Comerț din Timiș organizează o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare, cea de iarnă.

Acesta este ultima ediție a Salonului din acest an. Evenimentul se va desfășura în perioada 14 – 18 noiembrie 2018, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

”Miercuri își deschide porțile cea de-a 40-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, o expoziție mult așteptată de public. Vor participa peste 60 de firme din întreaga țară, care vor expune spre vânzare o gamă diversificată de produse dedicate sezonului. Pe lângă acestea publicul mai poate achiziționa bijuterii, cosmetice sau produse naturiste. Ca și la celelalte ediții, în parcarea CRAFT va funcționa și de această dată târgul de produse tradiționale care își așteaptă publicul cu o gamă largă de produse”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți din întreaga țară, producători și comercianți, vor oferi publicului larg, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, produse specifice de sezon.

Program de vizitare:

 Miercuri-sâmbătă, orele 10.00 – 20.00;
 Duminică, 10.00 – 18.00.

Intrarea este liberă.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here