Trei autoturisme au fost implicate într-un carambol, în apropiere de Timișoara, la Dumbrăvița. Accidentul rutier s-a produs din pricina unui șofer ce nu a respectat distanța regulamentară față de mașina aflată în fața sa.

În incidentul de la Dumbrăvița a mai fost implicat un al treilea autoturism. Vina, spun polițiștii, o poartă un bărbat de 56 de ani, care conducea pe strada Conac din Dumbrăvița, dinspre Giarmata, înspre Timișoara, și care nu a păstrat distanța față de mașina din fața sa, pe care, a lovit-o și a proiectat-o într-un alt autoturism.

În urma accidentului a fost rănită o femeie în vârstă de 51 de ani, care se afla în autoturismul prins la mijloc. O minoră în vârstă de 17 ani a suferit atac de panică și a primit îngrijiri medicale.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentAccident rutier din cauza unui șofer care a băut înainte de a se urca la volan. O persoană a fost rănită
Articolul următorMai puțin de o lună până la Festivalului European al Spectacolului Timișoara – Festivalul Dramaturgiei Românești

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.