Caravana „Fii pregătit!” ajunge mâine din nou la Timișoara

Caravana “Fii pregătit!” va ajunge la Timisoara mâine și va fi amplasată în parcarea complexului comercial Iulius Mall Timișoara, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

Personalul ISU Timiş va organiza cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor în situații de urgență. Cursurile oferite vor include prezentarea principalelor dezastre naturale care pot afecta România – cutremure, inundații, incendii – și modul în care populația se poate pregăti pentru a le face față.

Centrul mobil are o sală de școlarizare cu o capacitate de 40 de persoane și este dotat cu toate echipamentele medicale și de prim ajutor, dispozitive portabile, inclusiv simulatoare, ce permit instruirea eficientă a cursanților.

În perioada următoare traseul centrului mobil de instruire va trece prin Tulcea și Măcin (12 și 13 august), Constanța, Mangalia, Vama Veche (15, 16 și 17 august),  Sighetul Marmației, Vișeu de Sus (19 și 20 august), Bistrița și Năsăud (26 și 27 august).

Cei care doresc să participe la cursurile organizate în Caravana SMURD “Fii pregătit!” se pot înscrie pe pagina de internet a Fundației pentru SMURD – http://fundatiapentrusmurd.ro/centrul-mobil-de-instruire-smurd/.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here