Căruţaşii, în vizorul poliţiştilor locali! Câţi au fost amendaţi în ultimele zile?

Polițiștii locali au acționat în aceste zile pe linia depistării și luării măsurilor legale în cazul căruţaşilor care circulă pe raza municipiului Timișoara fără autorizaţie. Cei prinşi în atfel de situaţie sunt sancţionaţi cu amenzi între 300 și 500 de lei.

Astfel, în acest weekend, nu mai puțin 6 căruțași au fost depistați circulând pe Calea Buziașului și pe str. Martir Constatin Relu. Căruţaşii au fost surprinși cu sprijinul imaginilor video puse la dispoziție ca urmare a unui protocol de colaborare semnat între Poliția Locală Timișoara și Primăria Moșnița Nouă, prin care s-a stabilit posibilitatea accesării de către Poliția Locală Timișoara a camerelor video amplasate pe raza localității. Căruțașii au fost sancționați cu câte 300 lei fiecare.

De asemenea, în această dimineață, tot pe Calea Buziașului, un alt căruțaș a fost depistat de polițiștii locali circulând fără aprobare, și acesta fiind sancționat. Mai mult, vehiculul cu tracțiune animală a fost ridicat cu sprijinul SDM și transportat la depozitul de pe Calea Șagului.

„Poliția Locală atrage din nou atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale”, spun poliţiştii locali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here