Distracţia i-a costat scump pe mai mulţi tineri din Timişoara! Ce au făcut?

Polițiștii locali au organizat în acest weekend o acțiune pe linia depistării persoanelor care turează motoarele și fac manevre de frânări bruște și întoarceri pe loc, în scop de divertisment. Aceste fapte se sancționează cu amenzi între 800 și 2500 lei.

Acțiunea s-a desfășurat în zona Stadionului Dan Păltinișanu și pe Aleea FC Ripensia până spre Podul Michelangelo, unde existau date că se desfășoară astfel de ”distracții” de weekend ale tinerilor și unde săptămâna trecută au mai fost depistate persoane care au fost sancționate pentru aceleași fapte.

Au fost depistați și sancționați trei conducători auto, cu vârste cuprinse între 21 și 25 de ani, din Timișoara, care au turat motoarele tulburând liniștea publică și au făcut drifturi în zona respectivă.

Cu ocazia patrulărilor efectuate tot în nopțile trecute, un bărbat a fost surprins pe Podul Michelangelo, rupând flori din ghivecele amplasate în zonă, motiv pentru care a fost sancționat cu 2000 lei conform HCL 371/2007. Polițiștii locali atrage atenția celor care se ocupă cu astfel de îndeletniciri că atât turarea motoarelor, efectuarea de drifturi cât și deteriorarea materialului dendrofloricol se sancționează drastic și să evite săvârșirea unor astfel de fapte pentru a nu fi sancționați„, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here