În perioada 10-12 septembrie este sărbătoare pentru cei mici! Se anunță un nou weekend de poveste la Institutul Francez: cea de-a 10-a ediție a Festivalului Căsuța Piticilor! Timp de două zile, grădina Institutului va fi locul de referință pentru copiii de la 6 luni la 14 ani și părinții acestora! Va fi o ediție aniversară, așadar am pregătit o mulțime de surprize și spectacole inedite!

Un eveniment singular în orașul de pe Bega, Căsuța Piticilor aduce împreună principalii actori culturali, educativi și sportivi ai orașului – parteneri ai cardului Cultura Plus. Acesta este în același timp biletul de intrare la atelierele din timpul zilei din cadrul evenimentului (cu excepția spectacolelor Ça și Micuța Cârtiță), dar și un card de reduceri culturale timp de un an de zile!

Muzica este ingredientul de bază al acestei ediții! Fiecare seară a festivalului se va încheia cu câte un spectacol muzical, care va aduce zâmbete și voie bună! Vineri seară, de la ora 19:00, vă invităm la un concert pentru întreaga familie, Musiques du monde et percussions, susținut de compania Intermezzo din Franța. Sâmbătă, de la ora 19:00 și duminică, de la ora 18:00, participanții la festival sunt așteptați la un spectacol inedit, ideal pentru copii și părinți: ciné-concertul Micuța Cârtiță, prin care cei mici vor descoperi lumea înconjurătoare prin intermediul muzicii. Chiar și cei mai tineri participanți vor beneficia de un spectacol organizat exclusiv pentru ei: spectacolul muzical interactiv Ça va avea loc sâmbătă și dumincă de la ora 10:30 și se adresează în special copiilor cu vârste cuprinse înter 10 luni și 6 ani.

Desigur, pe întreaga durată a festivalului, cei mici se vor bucura de o serie de activități diverse: operă pentru copii, teatru, dans, muzică, ateliere artistice, ateliere de Djing, jocuri și multe alte activități distractive care vor compune tabloul unui weekend de neuitat pentru cei mici!

Informații despre programul detaliat:

site-ul Institutului Francez:

https://institutfrancais.ro/timisoara/evenimente/festivalul-casuta-piticilor/

în evenimentul Facebook:

https://www.facebook.com/events/711255243045985?acontext=%7B%22event_action_history%22%3A[%7B%22surface%22%3A%22page%22%7D]%7D

 

Articolul precedentOamenii legii au luat la puricat magazinele din jurul Gării de Nord şi au conficat… 220 lei
Articolul următor20 de ani de la ziua care a schimbat lumea: 11 septembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.