Cățel salvat de pompierii timișeni dintr-o fântână adâncă de 5 metri. Vezi cum a decurs intervenția

Misiune dificilă ieri seară pentru salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență BANAT. Un cățel a căzut într-o fântână din localitatea Buziaș.

Alarma a fost dată chiar de proprietarul patrupedului. Totul s-a întâmplat ieri seară, la ora 19 pe strada Republicii din Buziaș. La fatța locului s-a deplasat o autospecialaă cu cinci subofițeri. S-a acționat pentru degajarea cățelului din fântână.

Intervenția a fost îngreunată, întrucât fântana era foarte îngustă, iar apa era foarte rece. Pompierii militari au coborât în fântâna de aproximativ cinci metri, au scos patrupedul și l-au acoperit cu o pătură, pentru a-l încălzi.“Pentru noi fiecare viață contează. O astfel de intervenție este îngreunată de spațiul îngust în care colegul nostru trebuie să pătrundă, dar și de temperatura apei. Este obligatoriu ca pompierul militar să fie echipat cu aparat de respirat cu aer comprimat deoarece nu se cunoaște ce tip de gaze pot fi în acel mediu. Colegii din Buziaș au reușit să salveze cățelul în cel mai scurt timp, câștigând astfel, pe lângă mândria unei misiuni reușite și prietenia cățelului”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Pompierii timișeni s-au confruntat tot mai des cu astfel de cazuri de salvare a patrupedelor, iar de fiecare dată misiunea a fost dusă la final cu succes.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here