RADEF trebuie să înapoieze cinematografele din Timișoara. Toate cele șapte cinematografele care aparțin RADEF vor intra în proprietatea Primăriei.

Înalta Curte a decis definitiv și irevocabil în urmă cu cinci zile, pe 20 ianuarie, păstrarea sentinței Curții de Apel Timișoara prin care RADEF este obligată să predea Primăriei Timișoara cele șapte cinematografe, sălile de spectacol, împreună, unde este cazul, cu grădinile de vară conexe, în termen de 30 de zile de la data rămânerii definitive a hotărârii judecătoreşti. Sentința spune, de asemenea, că în cazul în care RADEF refuză încheierea protocolului de predare primire, hotărârea instanţei va ţine loc de protocol de pedare primire.

Este vorba despre cinematografele: Dacia – str. Zborului nr. 7; Timiş – Piața Victoriei nr. 7; Victoria – str. Ciprian Porumbescu nr. 2; Arta (cu grădină de vară) – str. Iancu Văcărescu nr. 18; Unirea – str. Mureş nr. 3; Fratelia – str. Izlaz nr. 40; Freidorf – str. Andreescu nr. 97. “Un al 8-lea cinematograf, Studio, va trebui și el predat Primăriei de către RADEF și sperăm ca asta să se întâmple fără un nou proces, având în vedere cele de mai sus.Reamintim că cinema Studio ajunsese proprietate privată și a fost readus în patrimoniul statului prin demersurile Primăriei Timișoara. Așadar, bilanțul administrației Robu în ceea ce privește patrimoniul orașului este: 11 (unsprezece) clădiri readuse în patrimoniu, din care 3 clădiri spitalicești și 8 cinematografe; 0 (zero) clădiri pierdute”, spune edilul Nicolae Robu.

Articolul precedentCățel salvat de pompierii timișeni dintr-o fântână adâncă de 5 metri. Vezi cum a decurs intervenția
Articolul următorATENȚIE! Bărbat dispărut de acasă! Oricine îl vede este rugat să anunțe 112

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.