Căutări disperate! Un tânăr de 24 de ani a dispărut în apele unui lac de acumulare, în timp ce înota

S-a dat alarmat în această după amiază, după ce un tânăr care înota în apele unui lac de acumulare a dispărut.

Tânărul de 24 de ani înota în apele lacului Cinciș – județul Hunedoara și a fost văzut de alți doi tineri care erau în apropiere. La un moment dat, acesta însă a dispărut în apele lacului.

Martorii care au văzut întreaga scenă au alertat imediat autoritățile.

În zonă au apărut pompierii militari cu bărci de salvare, și au fost alertați și scafandrii. În aceste momente salvatorii îl caută pe tânăr.

”Alerta in structurile de interventie ale Detasamentului Hunedoara dupa ce un tanar de 24 de ani a disparut in apele lacului de acumulare Cincis. In cel mai scurt timp, s-au deplasat la locul indicat de apelantul la 112 echipaje de pompieri specializati în căutare salvare şi în prim ajutor. Echipele intervin cu o barcă şi echipamente specifice pentru identificarea şi recupararea victimelor din mediul acvatic. Informaţiile preliminare arată că bărbatul înota în lacul Cinciş şi la un moment dat a fost zărit dispărând sub apă de doi tineri ce se aflau pe o saltea în apropiere. Pentru intensificarea operaţiunilor de căutare a tânărului hunedorean a fost alertat şi un echipaj de scafandri”, transmit reprezentanții ISU Hunedoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here