Caz dramatic, la doar câțiva kilometri de Timișoara! O bătrână și nepoata ei bolnavă, trăiesc în condiții greu de imaginat!

Spread the love


Apel pentru ajutorarea unei bătrâne și a nepoatei sale bolnave, care locuiesc în condiții greu de imaginat, nu departe de Timișoara.

Este vorba despre tanti Hortensia și nepoata ei, care trăiesc în condiții greu de imaginat, în casa veche a bătrânei, din Moșnița Nouă, care după moartea soțului, dintr-o gospodarie normala s-a degradat treptat, azi fiind un adevarat focar de infecție

In ultimii ani, starea de sănătate a bătrânei s-a înrăutațit și a început să adune tot felul de vechituri de prin comuă, umplând casa cu haine și obiecte pe care nu le folosește. Nepoata are grad de handicap accentuat, dar este atașata de bunică pentru că a crescut-o și stau așa, împreună

Casa în care locuiesc cele două nu are curent electric, nu are geamuri, tavanul stă să cadă, soba este defectaă, iar mobila lipseste cu desăvârșire.

Bătrâna are o pensie foarte mică, iar medicamentele pentru amândoua costă mai mult decât primesc ele de la stat.

Cei de la Asociatia ”Acasa in Banat” au reușit să preia cazul batranicii insa au nevoie de ajutorul nostru pentru ca reabilitarea casei costa foarte multi bani.

Cei care doresc sa doneze materiale trebuie sa stie ca este nevoie de : 15-20 saci de ciment/multibat, tabla de acoperis circa 50-60 mp, accesorii, coame, jgheaburi, burlane, polistiren pentru izolare exterioara 10 cm (circa 30 mp), plasa si adeziv, 3 role vata de sticla 10 cm grosime, 4 galeti vopsea lavabila (2 exterior, 2 interior), 10-15 placi OSB, 1 mc scandura , lateti 4 manunchiuri, 5-6 grinzi 10x10x4m, plasa de gard 2 m inaltime – 1 rola x25 m, o soba de gatit, 2 burlane de fum și 2 coturi, 1 frigider, 1 mobila pentru camera de tineret, mobila bucatarie, masa, scaune si dulap de haine.

De asemenea se pot afce donatii si in conturile:
Cont LEI: RO26BTRLRONCRT0P53069801
Cont EURO: RO11BTRLEURCRT0P53069801
SWIFT/ BIC: BTRLRO22 PayPal: acasainbanat@gmail.com

Persoanele cu suflet mare, care doresc să se implice în acest caz şi să le ajute pe cele două femei sa traisca in conditii cel putin decente, pot obţine mai multe informaţii pe pagina de facebook a Asociatiei „Acasa in Banat”.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here