CAZ SOCIAL: Licitezi un borcan și ajuți doi frați diagnosticați cu autism. Vino la ‚,Cămara cu veselie”

Georgiana are doi copii diagnosticați cu autism și an de an strânge fonduri pentru terapiile specifice care îi ajută să se recupereze. Luna aceasta a creat un nou eveniment prin care strânge banii necesari: “Cămara cu veselie!”…  Și ne solicită ajutorul.

Povestea lui Alex (8 ani) și a lui Radu (6 ani) e presărată cu durere, lacrimi, speranță și zâmbete, iar acum fiecare din noi poate ajuta pentru ca cei doi copii să aibă parte de terapii în același timp. Mama lor, Georgiana, spune că visul ei din acest an este ca ambii copii să facă terapiile necesare în același timp, să nu mai fie nevoită să aleagă pe care dintre ei îi duce primul și care se va recupera mai repede.

”Cămara cu veselie” e principala sursă de finanțare a Asociației Alex, Radu și autismul. Concret, în cadrul evenimentului se primesc borcane pline cu bunătăți ca donație care sunt postate pe peretele evenimentului, cu detalii (preț pornire licitație, număr bucăți disponibile), spre a fi licitate. Pe pagina evenimentului sunt disponibile pentru licitație borcane cu: zacuscă, dulceață de diverse fructe, miere, compot, chiar și prăjituri sau torturi.

Licitația se închide la două zile după prima ofertă, iar în cazul în care sunt mai multe bucăți disponibile, se adjudecă în ordinea descrescătoare a ofertelor. În finalul evenimentului, care va avea loc în 15 octombrie, ne vom întâlni cu toții la Ambasada, spre a ne cunoaște, a ridica borcanele cu bunătăți sau a face noi cumpărături.

Toți banii strânși vor merge către Asociația “Alex, Radu și autismul” și astfel, oamenii buni și generoși vor contribui la veselia celor doi frați. ‚,Produsele noastre se pot cumpăra chiar și în ziua evenimentului de la fața locului. Tot atunci vor avea loc și activități specifice pentru copiii care vor veni la eveniment, precum  și un atelier de gătit raw. Noi îi așteptăm pe toți cei care vor să ne ajute cu zâmbete si veselie, să arătăm că o dizabilitate nu trebuie să ne înfrangă speranța și spritul’’, spune Georgiana Boian, mama celor doi copii.

Mai multe detalii se găsesc aici: https://www.facebook.com/events/169156663519474/

Donatiile se pot face in contul deschis de mama celor doi copii.

ASOCIATIA ALEX, RADU SI AUTISMUL

CIF: 33112876

cont: RO46INGB0000999904328126

13879431_1072204619511359_5712898600707471003_n

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here