Colterm începe furnizarea agentului termic

Atenție, timișoreni! Colterm demarează pornirea agentului termic în Timișoara începând de mâine, 4 octombrie. Pornirea se va face etapizat, începând cu ora 9, urmând ca până seara să se livreze căldură în tot sistemul centralizat de alimentare cu energie termică. Într-o primă etapă, căldura se va livra la parametrii reduși, plecarea din punctele termice fiind reglată la 38 grade C.

Potrivit conducerii instituției, în funcție de evoluția temperaturilor exterioare în următoarele zile, temperatura va crește sau, în cazul în care vremea se va încălzi, se va lua măsura livrării căldurii doar în timpul nopții, ori chiar întreruperea livrării, dacă va fi cazul. “Rugăm clienții COLTERM să deschidă instalațiile interioare, cel puțin în primele două-trei zile de la începerea livrării încălzirii, pentru a putea identifica eventualele probleme care pot să apărea la pornirea sistemului”, transmit reprezentanții Colterm.

Acolo unde, din cauza unor probleme tehnice care apar în instalațiile de distribuție ce aparțin COLTERM S.A., va fi necesară întreruperea livrării căldurii sau aceasta nu va putea fi pornită conform programului, consumatorii vor fi anunțați prin lipirea de afișe la intrarea în imobil.

În cazul apariției unor probleme tehnice sau în cazul în care, până la ora 20 a zilei de marți, 04.10.2016, consumatorii constată că nu au căldură, aceștia pot suna la Dispeceratul COLTERM, care funcționează non-stop, la numărul de telefon 0256.494.133.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here