Cazier bogat pentru un tânăr din Timișoara: 18 infracțiuni comise în ultimele șase luni

Un tânăr din Timiș se poate „lăuda” cu un cazier extrem de bogat. În ultimele șase luni, acesta a reușit să comită nu mai puțin de 18 infracțiuni, iar ieri a fost prins din nou de polițiștii din Timișoara, în timp ce comitea alte două.

În vârstă de 21 de ani, tânărul a fost depistat pe strada Polonă din Timișoara, în timp ce conducea un autoturism cu numere false, fără să aibă permis de conducere pentru vreo categorie de autovehicule. Investigațiile ulterioare ale polițiștilor au scos la iveală faptul că tânărul comisese în ultimele șase luni 18 infracțiuni.

A fost prins de șase ori când a furat carburant de la mai multe stații de alimentare din Timișoara, dar și din Ghiroda, de șase ori a fost prins fără să aibă permis de conducere. În același timp, a comis 6 infracțiuni de conducere a unui autovehicul cu număr fals și o infracțiune de conducere a unui autovehicul neînmatriculat.

În cauză, bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here