Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş și Camera de Comerț Italiană pentru România, în baza parteneriatului de colaborare dintre cele două organizații, continuă organizarea evenimentelor cu caracter inovator în domeniul sănătății cu un seminar de prezentare a experienței italiene în tratamentele bio de medicină regenerativă:

Tehnologia RIGENERA și Microgrefarea dezvoltată de HBV Torino

Evenimentul are loc în data de 24 aprilie 2023, ora 11:00, în Sala Banat a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiș din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (etaj I)

RIGENERA este o tehnologie de izolare și concentrare de microgrefe de celule progenitorii, iar MICROGREFAREA, în funcție de țesutul care a fost dezagrgat, este soluția folosită de medicina regenerativă pentru abordarea diverselor afecțiuni, precum: artroză, necroză, arsuri, cicatrici, escare, plăgi, picior diabetic, vitiligo, lichen plan, adiție de os în stomatologie, dar și în scop cosmetic și regenerativ.

Evenimentul se adresează în principal chirurgilor plasticieni, ortopezilor și reumatologilor, dar și altor specialiști din alte domenii medicale.

AGENDA
10.50 – 11.00 – Primirea participanților
11.00 – 11.10 – Mesaje de bun venit
11.10 – 13.00 – Prezentarea tehnologiilor RIGENERA și MICROGREFAREA
Dr. Bogdan IVĂNESCU

Participarea este gratuită.

Înregistrarea se face on-line prin completarea formularului ce poate fi accesat la adresa: https://www.cciat.ro/formular/index.php?cdx=dys8 .

Articolul precedentÎntâlnire la nivel înalt: președintele CCIAT și ambasadorul Chinei
Articolul următorBlașcoviciul îmbracă straie de sărbătoare cu ocazia Rugii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.