CCIA Timiș derulează un proiect pilot de economie circulară

În calitate de partener în România al Programului Climate KIC, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu parteneri Climate KIC din Italia și Spania, derulează un proiect pilot de economie circulară, care va cuprinde workshop-uri și cursuri la Timișoara, cu implicarea tuturor actorilor locali.

Proiectul a început în luna decembrie 2018 și are o durată de 3 luni.

Workshopul pilot de formare în domeniul economiei circulare este destinat întreprinderilor din sectorul automotive și industria electronică din România.

Evenimentul are loc în zilele de 11-12 și 22 februarie 2019, între orele 09.00 – 17.00, la sediul CCIA Timiș din Piața Victoriei nr.3.

Cursurile vor fi susținute de experți și specialiști locali și străini și se desfășoară în limba engleză.

Scopul formării este de a sprijini companiile și organizațiile să înțeleagă principiile care stau la baza economiei circulare și, mai important, să învețe să furnizeze servicii și activități utilizând metodele economiei circulare. Acest lucru le va ajuta să devină mai eficiente, să își reducă costurile, să aducă plusvaloare și să reducă impactul asupra mediului.
Formarea are rolul de a schimba modul de operare al oamenilor, făcându-i mai conștienți de utilizarea resurselor, de generarea deșeurilor, de consumul de energie și de crearea de planuri de acțiune „circulare”.

Participarea este gratuită.

Este necesar ca participanții să dețină funcții de așa natură încât să poată produce schimbarea de mentalitate și să aducă plus-valoare, prin aplicarea principiilor economiei circulare, de exemplu (dar nu limitat la): ingineri de proces, ofițeri de mediu, proiectanți de produse, responsabili de inovare, manageri de afaceri.

Termen de înscriere: 1 februarie 2019.
Inregistrarea se poate face și online, la adresa: https://goo.gl/forms/F0voAzOAhHwfyylK2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here