CCIA Timiș invită agenții economici la Târgul Internațional „Infacoma” în Atena

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, cu sprijinul Ambasadei Republicii Elene la București – Biroul Economic și Comercial invită firmele timișene să participe, în calitate de vizitator, la Târgul Internațional de materiale pentru construcții, „Infacoma”. evenimentul va avea loc în perioada 2 – 5 martie 2017, în Atena, Grecia.

Târgul Internațional Infacoma (http://infacoma.helexpo.gr), aflat la cea de-a 34-a ediție, este cel mai important eveniment de acest gen din Balcani și sud-estul Europei și se va desfășura la Centrul Internațional Helexpo din Atena, Grecia. Se vor expune: materiale de construcție, izolații, profiluri pentru uși și ferestre, obiecte sanitare, lucrări preconstrucție și tehnologie.

De asemenea, menționăm că același centru expozițional va găzdui în paralel Târgul internațional de surse de energie regenerabilă, ventilare, bazine, aer condiționat, sisteme de încălzire „Aquatherm” (http://aquatherm.helexpo.gr).

În cadrul programului «Hosted Buyer Program» sustinut de Guvernul Elen, companiile interesate de importul de produse din Grecia beneficiază de facilități precum gratuitate pentru cazare (2 nopți în hotel de 4 sau 5 stele) și transport cu avionul, pentru un reprezentant al firmei participante.

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei în România îşi rezervă dreptul de a selecta companiile românești interesate să participe la expoziție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here