Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada 13 – 23 octombrie 2024 o nouă misiune economică în Republica Populară Chineză, de vizitare a Canton Import & Export Fair, ediția 136/ faza I.

Târgul de la Canton sau Târgul de Import și Export, este cel mai vechi, cel mai mare și cel mai reprezentativ târg comercial din China care se desfășoară anual, în sezonul de primăvară și toamnă, începând din 1957, în Guangzhou, al treilea oraș din China ca putere economică și un important centru de cercetare și dezvoltare din zona Asia-Pacific.

Expoziția este un prilej de a identifica potențiali parteneri de afaceri și de a cunoaște cele mai noi realizări tehnologice ale firmelor chineze. Domeniile de interes sunt: electrocasnice; produse electronice și electrice; echipamente de iluminat; resurse energetice noi; materiale și produse chimice; feronerie, scule; mașini și echipamente de prelucrare; mașini și piese mecanice; automatizări industriale; utilaje de construcții; mașini agricole; vehicule cu energie noi și mobilitate inteligentă; motociclete, biciclete; vehicule și piese de schimb pentru vehicule.

Misiunile economice organizate de CCIAT în China în perioada 2023-2024 se înscriu în agenda de lucru comună convenită cu Ambasada R.P. Chineze în România, urmarea întâlnirii Președintelui CCIAT, Florica CHIRIȚĂ, cu Ambasadorul R.P. Chineze în România, în aprilie 2023. „Misiunea economică la Shanghai ne-a oferit prilejul de a identifica potențiali parteneri de afaceri, de a ne prezenta oferta de colaborare, precum și o excelentă ocazie de a cunoaște cele mai noi realizări tehnologice ale firmelor chineze dar și a celor din întreaga lume”, au declarat participanții timișeni la întoarcerea în țară.

Costul participării: 3.100 Euro/pers.- pentru firmele membre ale CCIAT
3.100 Euro/pers. + TVA – pentru firmele ne-membre
Pachetul de servicii include:
▪ Bilet avion Budapesta-Doha- Guangzhou-Hong Kong-Doha-Budapesta
▪ Bilet tren Guangzhou-Hong Kong
▪ Transferuri interne aeroport/gară-hotel-aeroport
▪ Cazare 8 nopți în hotel 4* cu mic dejun inclus
▪ Asistență și însoțitor din partea CCIAT.

Articolul precedentAUR și-a ales candidatul la Primăria Şag
Articolul următorTop 3 idei de afaceri în HORECA pe care le poți lansa în Timișoara în 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.