Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională, anunță organizarea unei noi serii a cursului Auditor intern al sistemului de management al calităţii (COR 214130).

Cursul se adresează personalului care coordonează sau participă la evaluarea prin audit a sistemului de management al calităţii, din cadrul firmelor care intenţionează, sunt în curs de implementare sau au implementat un sistem de management al calităţii conform ISO 9001:2015 – instrument eficient de optimizare a proceselor interne, respectiv de câştigare a încrederii clienţilor.“În ultimii ani, cursul s-a bucurat de aprecierea participanților, atât pentru calitatea informațiilor primite cât și pentru profesionalismul lectorilor”, spun reprezentanții CCIAT.

În cadrul cursului vor fi abordate aspecte privind: noţiuni generale; principiile managementului calităţii; cerințele noului standard ISO 9001:2015; auditul calităţii (audituri interne, clasificarea auditurilor, etapele auditului intern, selectarea auditorilor, responsabilităţile personalului implicat în auditul intern, tehnici de comunicare, recomandări pentru auditat).

Auditorul în domeniul calității se ocupă, în principal, cu planificarea procesului de audit, colectarea și structurarea informațiilor specifice procesului de audit, analiza și aprecierea conformității și eficacității sistemului de management al calității, examinarea documentelor referitoare la sistemul de management al calității, întocmirea documentelor specifice procesului de audit.”Auditurile calităţii ajută managementul de vârf al organizaţiei să ia deciziile necesare, respectiv să aloce adecvat resursele în vederea îmbunătăţirii performanţei, a optimizării rezultatelor, prin evidenţierea punctelor forte şi punctelor slabe ale organizaţiei. Auditul calităţii constituie un mod adecvat de evaluare a sistemului de management al calităţii existent şi trebuie înţeles de către toate părţile implicate ca un proces instructiv şi constructiv, care nu are drept scop blamarea organizaţiei sau pedepsirea personalului auditat. Auditul calităţii nu caută vinovaţi, ci dovezi obiective (nu impresii) privind oportunităţile de îmbunătăţire a sistemului de management al calităţii„, transmit reprezentanții CCIAT.

Perioada și locul de desfășurare: 6 – 10 februarie, (luni – vineri, între orele 16.30-20.30) la Centrul Regional de Afaceri.

Lector: ing. Lucian TARABÎC, Director S.C.QUALITARIUM, consultant calitate, auditor certificare TÜV Austria și Lloyd’s Register, cu o experiență de 20 ani în domeniu.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC) iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului. Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere.

Mulțumesc Camerei de Comerț Timiș, implicit și mentorului meu, dl. Lucian Tarabîc, un brand în implementarea sistemelor de management al calității. De peste 10 ani, m-a determinat să gândesc realist, adecvat contextului social în care trăiesc, să-mi dezvolt un sistem de gândire sănătos, bazat pe respectarea legii și a prevederilor ISO implementate în mod real și funcțional într-o organizație. Este  timpul să mai organizați cursuri în acest domeniu. Vă mulțumesc că ne-ați împărtășit timp de-o săptămână din experiența Dvs. în acest domeniu.” (Monica Hărmănescu, USMVBT, 2016)

A meritat din plin participarea la acest curs. Domnule Lucian Tarabîc, pentru mine sunteți un exemplu de profesionalism și dedicare în ceea ce faceți.” (Ioana Sima, S.C. COMPORSA SRL,  2016)

Articolul precedentCornel Sămărtinean: “Timișul din nou fără mari investiții. Lipsesc banii”
Articolul următorAtenție, persoană dispărută! Dacă ați văzut-o sunați imediat la 112

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.