Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş, prin Direcția Formare Profesională, anunță organizarea unei noi serii a cursului de FORMATOR (Cod COR 242401). Cursul păstrează formatul solicitat de legislația în vigoare, acoperă competențele vizate de standardul ocupațional și oferă participanților acreditarea ANC.

Totodată, acesta vine cu o abordare de actualitate, non-formală și mereu interactivă, cu mult accent pe aspectul practic și cu diverse studii de caz, pe care participanții le pot folosi drept exemplu în momentul exersării rolului de formator. Deși poate părea un curs “tehnic”, adresat doar persoanelor care lucrează în domeniul training-ului/resurselor umane sau care doresc să exerseze rolul de formator în viitor, experiența ultimelor ediții a demonstrat exact contrariul.

Acest curs și-a dovedit utilitatea și în contextul exersării altor roluri la locul de muncă sau chiar în plan personal. Iată câteva aprecieri ale unor cursanți din seriile anterioare: „Mi-a plăcut în mod special prezentarea clară, atitudinea  pozitivă, modul de interacţiune al formatorului cu participanţii, exemplele multiple oferite. Un curs complex,  incitant (…) și foarte bine structurat! Relația formator-cursanți a fost foarte relaxată, modul degajat al formatorului și aplicaţiile practice au făcut să fie bine asimilat cursul și bine înțelese obiectivele acestuia”, spune Daniela Vilcu-Micu, responsabil mediu și gestiunea deșeurilor AZUR SA).

Am petrecut 10 zile plăcute alături de oameni minunați. Pentru mine a fost mai mult decât un curs, a fost o experiență de viață pe care nu o voi uita curând. Felicitări, Alin! Ai creat un grup fantastic și ai fost pentru mulți dintre noi o sursă de inspirație, viziune și un trainer care face lucrurile din pasiune și pune mult suflet. Mulțumesc!”, transmite Petrișor Costică, șef serviciu R.A.T.T.

Astfel, participanții la curs vor știi să: identifice dacă training-ul este sau nu modalitatea cea mai bună de intervenție în urma unei diagnoze organizaționale; creeze și să utilizeze instrumente necesare în realizarea TNA – IANT (identificarea și analiza de nevoi); adapteze conținutul unei prezentări în funcție de publicul țintă, formuleze obiective de învățare SMART;  realizeze planificarea formării conform metodologiei agreate de ANC; livreze și să dezvolte programele de formare utilizând metodele potrivite fiecărui obiectiv de învățare; gestioneze participanții dificili; evalueze programul de formare.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Diplomele se eliberează în maxim 30 de zile de la absolvirea cursului. Membrii CCIAT beneficiază de 10% reducere.

Perioada și locul de desfășurare: 13 – 24 februarie (de luni până vineri, între orele 16.30-20.30), la Centrul Regional de Afaceri.

Articolul precedentDumbravita are din nou motive de mandrie! Adina Diaconu si Andreea Dragoman, medaliate la Europene
Articolul următorZiua a șaptea: nou protest în Piața Victoriei. Mii de oameni în centrul Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.