Un nou Curs de comunicare instituțională este derulat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș. Acesta are loc în perioada 2 – 4 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri.

Cursul se adresează atât persoanelor cu studii superioare precum și celor cu studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunostințele în acest domeniu.“Cu un puternic caracter intensiv și informativ, cursul este util, are aplicabilitate imediată și tratează aspectele legate de comunicarea instituțională a administrației publice locale, ca formă globală de comunicare care cuprinde în acelasi timp atât comunicarea internă cât și comunicarea externă a instituției, tehnici de protocol, secretariat instituțional, organizarea de evenimente, transparență decizională, tipologii, proceduri specifice și termene procedurale, reglementări în domeniul activității de soluționare a petițiilor, regimul informațiilor clasificate și a datelor cu caracter personal, regimul arhivării, software și formularistica specifică”, transmit reprezentanții CCIAT.

Structura cursului se bazează pe: Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public;  HG nr.123/2002 – Norme metodologice de aplicare. Formulare tip; Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică; Legea nr.109/2007 privind reutilizarea informațiilor din instituțiile publice; Riscuri de transparență decizională. Proiecte de acte normative. Tipologii. Proceduri specifice și termene procedurale; Tehnici de comunicare, protocol, secretariat instituțional, organizare evenimente; Reglementări în domeniul activității de soluționare a petițiilor, regimul informațiilor clasificate și datelor cu caracter personal, înregistrării și fluxului documentelor, regimul arhivării. Software și formularistica specifică.

În urma finalizării cursului, se obține un Certificat de Participare acordat de către Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Articolul precedentModificări în programul casieriilor Aquatim. Insituția face dezinsecție
Articolul următorModificări legislative privind contravenţiile silvice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.