Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiş prin Direcția Formare și Perfecționare Profesională organizează în cursul lunii octombrie 2016 următoarele serii de cursuri: Contabil – cu utilizarea calculatorului.

Cursul are caracter practic, intensiv,cu aplicabilitate imediată, care pregătește participanții pentru contabilitate primară și contabilitate asistată pe calculator (cu aplicații în programul SAGA).

Cursul se adresează atât persoanelor cu studii superioare, precum și celor cu  studii medii care doresc să se califice sau să-și perfecționeze cunoștințele în domeniu.

Structura cursului: noțiuni introductive; întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare; inventarierea patrimoniului; contul; înregistrarea  operațiunilor economico-financiare;    întocmirea balanței de verficare și a situațiilor financiare; monografie contabilă.

Partea practică referitoare la îintocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico-financiare și obținerea balanței de verificare se va face utilizând aplicațiile informatice.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări. Certificatele obţinute la absolvirea cursului au recunoaştere naţională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Perioada: 17 octombrie – 4 noiembrie 2016

Taxa de participare: 800 RON

Consilier de orientare privind cariera (Cod COR 242306)- cursul se adresează specialiștilor care ajută tinerii şi adulţii să se autoevalueze, să comunice eficient cu alţii, să elaboreze planuri cu privire la propria carieră şi la formarea adecvată necesară, să aibă în vedere cariere alternative, să facă faţă cu succes diferitelor obstacole pentru a-şi câştiga locul în societate şi pe piaţa muncii.

Consilierea are caracter  nondirectiv, adică nu impune celui consiliat o anumită direcţie, ci mai degrabă evaluează împreună cu acesta alternative diferite, ajutându-l să aprecieze şi să selecteze ocupaţia sau îndeletnicirea care i se potriveşte cel mai bine.

Tematica abordată vizează: obiectivele şi metodele consilierii de orientare profesională; evaluarea consilierii de orientare profesională; autoevaluarea consilierului; metode şi tehnici de evaluare; activităţile consilierului; paliere de evaluare a activităților consilierului.

Cursul este autorizat de  Autoritatea Națională pentru Calificări. Certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Perioada  24 octombrie – 4 noiembrie 2016 (de luni până vineri între orele 16.00-20.00).

Taxa de participare: 600 RON (achitabil în două rate)

Manager Resurse Umane – cursul se adresează persoanelor care doresc să se formeze și să se perfecționeze în domeniul resurselor umane, oferind participanților o abordare practică a managementului RU, urmărind dezvoltarea aptitudinilor, abilităților și competențelor specifice.

Structura cursului: planificare strategică; funcții manageriale pentru managerul HR; structura organizationala; analiza postului; recrutare și selecție; cultura organizationala; evaluarea performanțelor; integrarea noilor angajați; motivare  nonfinanciară; dezvoltarea competențelor angajaților.

Cursul este autorizat de Autoritatea Națională pentru Calificări, iar certificatele obținute la absolvire au recunoaștere națională și internațională și sunt emise de Ministerul Muncii și de Ministerul Educației.

Lector: Lucica ZIRBAU

Perioada: 24 octombrie – 4 noiembrie 2016 (de luni până vineri între orele 17.00-20.00).

Taxa de participare: 600 RON (achitabil în două rate)

Cursurile se desfășoară la Centrul Regional de Afaceri. Membri CCIAT beneficiază de o reducere de 10% conform Ghidului Serviciilor.

Articolul precedentMarian Cucșa (ALDE): “Tinerii merită încrederea că pot face ceva pentru România”
Articolul următorRazie a polițiștilor în Timiș. Șaptesute de șoferi amendați în doar câteva zile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.