CCIA Timiș prezintă firmele înființate prin Proiectul SIA VEST

CCIAT, În calitate de partener coordonator al Proiectului SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale, se apropie de etapa finală a procesului de înființare a celor 25 de start up-uri ale căror planuri de afaceri au fost selectate spre finanțare.

Dintre primele firme care au semnat contractul de subvenție se numără următoarele:

DOLABI WOOD FACTORY SRL (COD CAEN: 3109)
Producție de mobilier de lemn, cu precădere a mobilierului la comandă, unicat, personalizat.

CONSONANCE STUDIO SRL (COD CAEN: 5920)
Studio de înregistrări audio și editare muzicală

FOTO COLORATA SRL (COD CAEN: 7420)
Activități fotografice

LOWBYTE SOFTWARE SRL (COD CAEN: 6201)
Realizare software pentru planificarea și/sau proiectarea de sisteme de calculatoare, incluzând sisteme software și implementarea acestora, inclusiv analiza unor sisteme deja existente, servicii bazate pe sisteme multimedia.

CAMERA PICTURES 2019 SRL (COD CAEN: 5911)
Servicii de producție cinematografică, video și programe de televiziune pentru societăți comerciale și/sau televiziuni din mediul online.

Proiectul SIA VEST – Suport pentru Inițiative Antreprenoriale (Cod My Smis: 105255) este derulat de CCIA Timiş în parteneriat cu S.C. GAPA S.R.L. și se adresează persoanelor care intenționează să înființeze o afacere nonagricolă în mediul urban și care au domiciliul în unul din cele patru județețe ale Regiunii Vest.

Proiectul vizează stimularea ocupării și creșterea numărului de locuri de muncă prin furnizarea de cursuri de competente antreprenoriale pentru 360 de persoane, stagii de pratică pentru 44 de persoane în vederea dezvoltării resursei umane, activități de mentorat pentru 44 de persoane, crearea și sprijinirea în vederea dezvoltării a 44 de noi afaceri în Regiunea Vest care vor genera 88 de locuri de muncă.

IMPORTANT!
Finanțarea este NERAMBURSABILĂ în proporție de 100% !!!
Valoarea finanțării este de 6.420.240,78 lei !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here