Trei kosovari, opriţi la frontiera cu Serbia! Au încercat să intre ilegal în țară

Poliţiştii de frontieră au depistat trei cetăţeni din Kosovo care au încercat să intre ilegal în România din Serbia, pe jos, pe la frontiera verde.

Seara trecută, în jurul orei 19.30, polițiștii au depistat cu ajutorul Sistemului cu termoviziune, la aproximativ 200 de metri de linia de frontieră, trei persoane care se deplasau, pe jos, dinspre granița cu Serbia spre interiorul ţării, în apropierea localităţii Beba Veche, judeţul Timiş.

Imediat, poliţiştii de frontieră au procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zona de responsabilitate, conducându-i la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei în cauză sunt trei bărbaţi din Kosovo, cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi au încercat să treacă frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane fiind predate autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie
În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele trei persoane fiind predate autorităţile sârbe, în baza acordului de readmisie”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.