CCIAT a organizat un nou seminar de informare dedicat agenților din Timiș!

Continuă seria acțiunilor de informare a firmelor cu privire la noile modificări legislative intrate în vigoare în 2019!

CCIAT organizează un seminar privind legislația specifică și consilierea agenților economici din punct de vedere al D.S.V.S.A., A.N.P.C. și D.S.P.

Este un eveniment care vine în sprijinul tuturor agenților economici. Cred că nu este un domeniu de activitate unde să nu fie nevoie de cele trei instituții. Noi organizăm seminarii pentru informare și instruire, avem alături de noi Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar Veterinară și Autoritatea pentru Protecția Consumatorului, cărora le mulțumesc că sunt astăzi aici. Este al cincilea seminar pe care îl organizăm anul acesta și au fost prezente peste 500 de firme. Toate aceste întâlniri sunt binevenite pentru că ajută agenții economici”, spune Florica Chiriță, președintele executiv al CCIAT.

”Este important să aflăm și să fim și noi în cunoștință de cauză cu problemele agenților economici și totodată să le oferit soluțiile și informațiile legale. Din punctul meu de vedere este o prioritate informare și consilierea agenților economici, pentru că instituția noastră nu are ca scop prioritar sancționarea, ci rezolvarea problemelor consumatorilor. Cred că prevenirea și cunoașterea aprofundată a normelor legale îi ajută pe agenții economici bineintenționați să evite încălcarea normelor legale”, spune Sorin Claudiu Susanu, directorul Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorului.

Trebuie să spunem clar că Direcția de Sănătate Publică veghează asupra stării de sănătate a populației. Domeniul nostru de activitate se împarte în două categorii, inspecții sanitară pe obiective din domeniul sănătății publice și pe unități sanitare. În domeniul sănătății publice activăm atât pe domeniul alimentației, dar aici atribuțiile noastre sunt limitate, de asemenea nu avem incidente în acest domeniu. Este important ca agenții economici să fie informați în ceea ce privește legislația în domeniu”, spune Mihai Pupăzan, reprezentant DSP Timiș.

Vrem să trecem în revistă niște cerințe privind condițiile de autorizare, de înregistrate a agenților economici și bineînțeles așteptăm discuții interactive pentru că este important să avem un feed back din partea agenților economici”, spune Adrian Popa, directorul DSVSA Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here