Galaxyimob a patruns si pe piata din Timisoara

Spread the love

Gabriel Apostu , un antreprenor nou pe piata, dar plin de entuziasm si incredere , a format la Timisoara o noua firma de vanzari imobiliare, apartinand francizei Galaxyimob. Compania are in prezent peste 200 de agenti imobiliari in toata Romania.

Gabriel Apostu actualmente medic, a avut unele tangente si in trecut cu domeniul imobiliar, dar a decis deschiderea unei unitati pentru nevoia de a lucra mai aproape de clienti. Firma isi propune un nou mod de abordare pe piata de imobiliare din Timisoara, mai transparent, maleabil si cu multe bonusuri in ajutorul cumparatorilor cat si vanzatorilor.

“ Suntem o echipa tanara, dinamica, ce isi doreste sa se ridice la nivelul clientilor in urmatorii ani, incepem calatoria cu dreptul, alaturi de domnul George David, fondatorul francizei Galaxyimob Romania, ce ne sustine si ne ajuta in progresul de zi cu zi. Apelati cu incredre la noi, va asteptam pentru solutii complete de inchiriere si vanzare la toate tipurile de imobile si terenuri.” A declarat Gabriel Apostu in ziua inaugurarii sediului de la Timisoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here