Camera de Comerț din Timiș în colaborare cu Direcția Regională de Finanțe Timișoara organizează miercuri un nou seminar de informare a agenților economici din județ!

Seminarul se desfășoară sub genericul: Impactul modificărilor legislative din domeniul fiscal asupra mediului de afaceri REGLEMENTĂRI FISCALE ÎN VIGOARE PENTRU ANUL 2019.

Evenimentul are loc în data de 27 februarie 2019, cu începere de la ora 11.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri al CCIA Timiş din B-dul Eroilor de la Tisa nr. 22.

Evenimentul de mâine este o continuare a seminariilor pe care le-am organizat de-a lungul anilor, mai exact de 15 ani, care fac parte din programul de instruire și informare a mediului de afaceri, privind legislația națională și europeană. Acest seminar s-a bucurat de un real succes în anii trecuți și sunt convinsă că și mâine va fi la fel, pentru că există o deschidere din partea Direcției de Finanțe. Ne bucurăm foarte mult că și noua conducere este deschisă pentru colaborare și mâine vor fi cei mai buni specialiști din cadrul Direcției care vor răspunde agenților economici. Nu ne oprim aici, în 13 martie avem seminarul cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență, apoi cu AFIR, APIA și așa mai departe. Anul trecut am organizat peste 20 de seminarii la care au participat peste 1500 de firme”, spune Florica Chiriță, director general al CCIAT.

Prin seminarul care va fi mâine organizat în colaborare cu CCIAT ne propunem ca mediul de afaceri să fie informat cu privire la noile modificări legislative care vor fi în vigoare începând cu anul 2019. Aceste seminarii sunt ca o acțiune de prevenție și noi credem că sunt binevenite. Angajatorii vor fi informați cu privire la modificările la impozitul pe profit, modificări în ceea ce privește riscul fiscal, modificări pe Ordonanța 114, și multe altele. Specialiștii noștri vor răspunde mâine tuturor întrebărilor agenților economici și încercăm să-i ajutăm să înțeleagă mai ușor aceste modificări apărute în lege”, spune Mihaela Nicola, directorul regional al Finanțelor Publice Timișoara.

Seminarul este susţinut de specialişti din cadrul D.G.R.F. Timişoara: Mihaela VIŞOIU, Liliana ROMAN, Olimpia DRAGOMIR și Mircea SIMERIA.

Participarea este GRATUITĂ și se face pe bază de înscriere.

Articolul precedentAlfred Simonis, noul lider de grup al PSD, în Camera Deputaților!
Articolul următorÎncep pregătirile pentru Târgul de Paşti! De când vor apărea căsuțele în Piața Victoriei?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.