Camera de Comerţ din Timiş va inaugura luna aceasta un punct de informare în cadrul proiectului transfrontalier România-Serbia, LaborNet – rețea pentru mobilitatea forței de muncă în zona transfrontalieră România-Serbia.

CCIAT împreună cu Primăria Kikinda, în calitate de parteneri și Camera de Comerț și Industrie a Serbiei prin Camera Regională Kikinda, partener coordonator al Proiectului LaborNet, organizează deschiderea oficială a Info Point-ului Timișoara, creat în cadrul proiectului.

Proiectul LaborNet se înscrie pe linia preocupărilor CCIAT de a găsi soluții viabile la criza forței de muncă din județ, inclusiv prin facilitarea accesului cetăţenilor sârbi pe piaţa forţei de muncă din România, iar realizarea unui birou de informații sporește oportunitățile de angajare în zona transfrontalieră atât pentru personalul neocupat (cu precădere persoane din grupurile defavorizate) dar și pentru firmele cu dificultăți în găsirea forței de muncă.

Proiectul este implementat prin Programul INTERREG IPA de Cooperare Transfrontalieră România – Serbia, asigurând suportul logistic și informații necesare companiilor din județul Timiș interesate să angajeze personal din Republica Serbia.

Alături de partenerii proiectului, la eveniment vor participa reprezentanţi ai comunităţii de afaceri transfrontaliere, potențiali angajatori, entități/instituții care activează în domeniul ocupării și încadrării persoanelor pe piața muncii.

Evenimentul inaugural va avea loc în data de 26 ianuarie 2018, cu începere de la ora 11.00, la sediul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș din Piața Victoriei nr. 3, Sala C.E.D.O.

Articolul precedentPoliţiştii locali au ridicat 11 maşini în ultimele zile!
Articolul următorAnunţ de ultimă oră! Meteorologii au emis o informare de vreme rea pentru toată ţara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.