Meteorologii au emis în urmă cu puţin timp o informare meteo de ninsori, lapoviţă, ploi şi vânt puternic. Aceasta este valabilă începând din această seară de la ora 20.00 şi până miercuri la aceeaşi oră.

Întreaga ţară este vizată de avertismentul meteorologilor care anunţă că vor cădea precipitaţii sub formă de ninsoare, iar vântul va sufla cu putere.

Începând din după-amiaza zilei de mâine precipitaţiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice şi vor cuprinde cea mai mare parte a ţării.

La început vor fi mai ales ninsori, ce se vor transforma treptat şi în lapoviţă şi ploaie, iar cantităţile de apă vor depăşi 15-20 l/mp şi izolat 30 l/mp, cu precădere în zonele de munte şi în sud-vest.

Se va semnala polei în Banat, Crişana, Oltenia, Transilvania, apoi şi în Muntenia, Moldova şi posibil în Dobrogea.

În zonele de munte, temporar, vor predomina ninsorile şi se va depune strat nou de zăpadă.

Vântul se va intensifica în regiunile vestice, unde temporar va atinge viteze de 50-55 km/h, iar la munte, cu precădere în zona înaltă, rafalele vor depăşi 70-80 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada.

Articolul precedentCCIAT inaugurează la Timişoara un punct de informare în cadrul proiectului transfrontalier „LaborNet”!
Articolul următorZeci de şoferi au rămas fără permise de conducere în acest weekend!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.